Metodologia Lean Startup. Creiem en aprendre fent, i ho diem de debò

Un itinerari per aprendre a validar una idea de negoci i llançar-la al mercat

Lean Startup és un enfocament per al disseny i validació d'un projecte emprenedor de forma contínua amb el mercat. Permet entendre al client i aplicar tots els aprenentatges al desenvolupament del projecte reduint la taxa de fracàs. Un mètode que s'ha convertit en referència per als emprenedors de tot el món. 

Hem adaptat el model de desenvolupament de negocis Lean Startup a un programa formatiu per als estudiants de 15 a 20 anys amb més ganes i passió per emprendre. L'alumnat aprendrà convertint-se en fundador de la seva pròpia empresa, treballant en equip, experimentant els alts i baixos de l'emprenedoria i guiat pels millors especialistes, empresaris d'èxit, consultors i experts en diversos camps.

 

6 mesos de formació online per validar i millorar la idea de negoci

Què implica participar a la Incubadora

10 Sessions d'incubació en línia

Els equips participaran en 10 sessions mitjançant videoconferència amb altres equips, als que han de presentar els seus progressos setmana a setmana. Comptaran, a més, amb el suport d'un tutor/a que els guiarà i avaluarà durant el procés i disposaran d’acompanyament personalitzat per part d’empresaris consolidats a qui consultar i amb els quals verificar el seu projecte.

Jornada de formació de networking “Impact Day”

Els 4 equips que demostrin major compromís i desenvolupament del seu projecte podran participar en una jornada de networking on podran exposar en un “Marketplace” el seus projectes i prototips als assistents amb l’objectiu d’exposar l’impacte que han aconseguit els seus projectes en el territori.

Assessorament de professionals a disposició dels estudiants

L'alumnat comptarà amb l’assessorament d'especialistes de múltiples àmbits, consultors estratègics globals, experts en tècniques de Vanguardia pel llançament i desenvolupament del negoci i amb una xarxa de contactes d’emprenedors d’èxit i líders d'empresa.

Presentació del projecte a actors de l’ecosistema empresarial

Els projectes seran presentats a diferents actors de l’ecosistema empresarial amb l’objectiu d’aconseguir aliances, col·laboració i punts d’unió que facilitin el desenvolupament del projecte.

Partners